Bedroom with ensuite bathroom and sliding glass wall with view of garden

Bedroom with ensuite bathroom and sliding glass wall with view of garden

Image ID: 11966604
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / House & Leisure
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions:
  • not available outside AT,BE,CH,DE,FR,IT,NL,US,ZA
  • not available outside AT,BE,CH,DE,FR,NL,US,ZA
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Johannesburg, ZA
Print size: approx. 43.7 × 28.67 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at ZAR 750
commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at ZAR 1 900
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at ZAR 400
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Bathtub, glossy black wall tiles and open sliding terrace doors in bathroom Metal-framed dining table and white chair in open-plan living area Bedroom with ensuite bathroom and sliding glass wall with view of garden Free-standing counter in grey kitchen with light falling through skylight White countertop basins, tall mirrors, bathtub and glass wall in designer bathroom Concrete garden wall next to garden path

Search for similar images

Bath Bath Tub Bathe Bathtub Bed bedhead Bedroom Bedrooms black Black black- Blackish Blackness Central perspective Designer Style Double Bed En suite En suite bathroom Furniture Garden View Glass Facade Indoor Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior design Interior Design No One Nobody No-One open Opened Series sliding glass element Tree Upholstered

This image is part of a feature

Old and New

11966589 | © living4media / House & Leisure | 20 images

Johannesburg renovation ticks all the boxes

A covered walkway now leads from the driveway to the front entrance of the renovated 1960s Parkhurst home of Brett Lotriet Best and Khalid Shawwa. But when the couple first saw the house it was in sad shape. Rather than fight against the original design the couple chose to improve and modernise it by capitalising on its strengths, at times amplifying existing aspects of the house.
Show feature

More pictures from this photographer

;